Szívügyek

#hellojonap

Hiszek a szeretetben (nyugi, Coelhót elküldtem kávéért  ). Tudom, hogy minden napban van legalább egy jó pillanat, egy viszonzandó mosoly, egy megörökítésre váró kép. (#hellojonap) Még akkor is, ha a mérleg a negatívumok irányába billen a végén.
Örök pesszimista vagyok. Vagyis ez így nem igaz. Azt szoktam mondani, a legoptimistább pesszimista vagyok a Föld kerekén. Aggodalmaskodom, mérgelődöm, könnyen elromlik a kedvem.
A #hellojonap kezdeményezés egy tréning számomra: hogy amikor legszívesebben pizsamában és mamuszban szűkölnék a sarokban még délelőtt 11-kor is, „mert nem tudom, mi a rossz, de ami van, az szar”, akkor igenis húzzam ki a fejem a… khm, onnan, ahonnan semmit nem látok, és vegyem észre azt a szépet, viszonzandót és megörökítésre várót.
A #hellojonap felütésű bejegyzéseket a Facebook oldalamon kezdtem írni 2017 nyarán. Ezekből szemezget e rovat.

Kattints ide a Hellojonap bejegyzésekért

Lelkes Testület

A Lelkes Testület elnevezés a lélek blokkjai, a komplexusok és a testi problémák összefüggéseire utal, vagyis abból a hipotézisből indul ki, hogy a test sok esetben a lélek miatt beteg.
Ha te is önértékelési problémákkal, öngyűlölettel és/vagy tipikus női betegségekkel - ciszták, PCOS, IR, a mell, a méh, a női szervek elváltozásai - küzdesz, csatlakozz hozzánk!
Ismerjük meg egymás történetét, beszéljük ki, ami mar, emészt, segítsünk egymásnak! S mivel mindannyian harmóniában szeretnénk élni önmagunkkal (is), csak azért se hagyjuk magunkat legyőzni torz önképünk által!
Hajigáljuk el lelkesen a saját magunk elé gördített rögöket, tisztítsuk meg a saját utunkat az önszeretet felé!
Ez nem hókuszpókusz, hanem kísérlet! Együtt, testületben teszteljük, működik-e! Velem tartasz? Ha igen, szeretettel köszöntelek!
Csatlakozz a csoporthoz: www.facebook.com/groups/1304681562997617

@vonakriszta

Kövess az Instagramon

Hírlevél