Blog

Szájbergyerek, te kérjél bocsánatot!

De nem! Vannak itt fincsibb dolgok is – Frank Underwood elégedetten csettintene. ???? Úgy két hónapja egyszer csak minden különösebb ok nélkül „letiltódott” a Google a gépemről. Azt írta ki a rendszer, hogy valamilyen vírus blokkolja a cuccot. Gondoltam, én vagyok a hülye, mert tarisznyás bölcsészként össze-vissza nyomogatok mindent, biztosan csúnyán mellényúltam valaminek. Újraindítottam százszor, bíbelődtem, semmi.

Egy tízéves gyerek mentheti meg a tragédiától társait?

Minden nyáron olvasunk legalább egy olyan hírt hetente, mely szerint felelőtlen szülők az autóban hagyták a gyermeküket és/vagy a háziállatukat. A szerencsétlen és kiszolgáltatott gyereket és állatot jobb esetben kiszabadítják a járókelők vagy a hatóságok, rosszabb esetben tragédia történik.

Majális a pokol tornácán

Mint a pokol színes-szagos kirendeltsége, ahol azon folyik a verseny, ki viselkedik a legbugrisabban, hátha nem dobja be az ördög az üstbe. És mégis, évről évre, ünnepről ünnepre ott tobzódik a többezres tömeg, mindenki ideges, otromba és/vagy részeg – mintha az életük múlna azon, hogy meglesz-e a gyereknek az öt kör a ringlispílen, vagy a csillámtetoválás a halántékára.
@vonakriszta

Kövess az Instagramon

Hírlevél