Blog

Önbizalomgyilkos próbafülkék: a nő ennyit érdemel?

Nincs egy göncöm sem. Soha, semmilyen alkalomra. Ami van, az mind régi, avítt, unalmas, nem áll jól, kifakult, kövérít, nemisazénstílusom stb. Néha fel kell(ene) frissíteni a ruhatárat, de újabban egyre kevésbé van türelmem a bevásárlóközpontok egyenboltjaiban kotorászni, hogy a meglehetősen minimálisra hangolt lelkesedésem is lelohadjon a próbafülke tükrébe pillantva. Hogy sikerül elérniük azoknak a fényeknek és foncsoroknak, hogy az ember lánya egy 36-os fekete nadrágban is kövérnek lássa magát?! Merthogy annak látom magam, noha nincs testképzavarom. Konfekcióméretet hordok, ráadásul a fekete pantalló mindig jolly joker. Annak kellene lennie. Másnak talán az is. Bár szerintem nem.

Elárulom, hogyan lehet bikinialakod két hét alatt: sehogy!

Ha megkérdeznénk egy tucat nőt, mi foglalkoztatja őket leginkább az életben, mire keresnek rá leggyakrabban a gugliban, biztosan a párkapcsolat, gyereknevelés, önmegvalósítás, lélek és diéta szavak szerepelnének az első öt helyen. Statisztikánk nincs erről, de utána lehetne járni.

Ki vagy te? - A nő evolúciója

Huszonkét éves vagy. Lediplomáztál, hosszú egyetemi évek gondtalansága zárul. Magad mögött a kisváros, a nagy Ő helyett megvan a nagyobb Ő, az ambíciózus, a határozott, a felnézős, a férfi. Megkér, hozzá kéne menni. Megijedsz a lehetőségtől, a felelősségtől, de a kockát elveted: egy életed, egy halálod, a házasságot megpróbálod. Van lagzi, van nászút, amelyen végig parázol, mert a feleség még oké, de a gyerekre nem vagy felkészülve. Tán sosem leszel. Mindenki ezt mondja.
@vonakriszta

Kövess az Instagramon

Hírlevél