Blog

Tiszta lapot nem a világ osztogat - odabent kell nyitni!

Az elmúlt egy évben ugyanis elindultam egy önismereti úton, amelyre korábban nem volt sem időm, sem lehetőségem, de főleg bátorságom nem: rohadt nehéz meló ám az embernek lemenni a legmélyebb bugyraiba és levenni a fedőt a lélekkuktáról: jön fel és ki minden, amit már nem lehet visszanyelni - fel kell dolgozni. A feldolgozás pedig nem más, mint a tiszta lap. Az aznapi, a mindennapi tiszta lapom. Az érés, fejlődés, az egyre erősebb belső szabadság keresése és megélése.

Egy tízéves gyerek mentheti meg a tragédiától társait?

Minden nyáron olvasunk legalább egy olyan hírt hetente, mely szerint felelőtlen szülők az autóban hagyták a gyermeküket és/vagy a háziállatukat. A szerencsétlen és kiszolgáltatott gyereket és állatot jobb esetben kiszabadítják a járókelők vagy a hatóságok, rosszabb esetben tragédia történik.

Elárulom, hogyan lehet bikinialakod két hét alatt: sehogy!

Ha megkérdeznénk egy tucat nőt, mi foglalkoztatja őket leginkább az életben, mire keresnek rá leggyakrabban a gugliban, biztosan a párkapcsolat, gyereknevelés, önmegvalósítás, lélek és diéta szavak szerepelnének az első öt helyen. Statisztikánk nincs erről, de utána lehetne járni.

Akár boldog is lehetett volna...

Meghalt M. néni. Nem most, már néhány hónapja. De úgy alakult, hogy most találkoztam az unokájával, s felidéztük gyermekkorunk közös emlékeit a kis faluból, ahonnan mindketten származunk.
@vonakriszta

Kövess az Instagramon

Hírlevél